Yoga og meditation

Yoga

Jeg er Yoga Alliance certificeret yogalærer fra LagoCph og jeg har praktiseret diverse former for yoga og meditation i mere end 13 år.
Jeg brænder for yoga og for det enkelte individs udvikling og velbefindende. En af mine vigtigste opgaver er at få dig til at stresse af og at få din yogapraksis længere ud end bare på yogamåtten.

I begyndelsen af mine yogatimer er der en kort meditation eller åndedrætsøvelse. Det er med til at forberede krop og sind inden yogaen. I min undervisning vil du blive inviteret til at gå på opdagelse i det indre. Der er meget visdom syd for hovedet, så jeg ønsker, at du skal mærke kroppens energi og sprog. Opdagelserne kan være ”hele” og ikke kun hjernestyrede. Vejene til at lære vores krop og sind at kende er mange, så nogle gange bruger jeg musik i mine timer.

Der er også nogle yogaklasser med fokus på alignments, fordi jeg ønsker, at du skal have en bevidsthed om, hvordan du dyrker yoga uden at skade din krop.

Hos mig vil du opleve, at der er lige så meget fokus på afspænding i slutningen af timen som på andre yogastillinger. Jeg guider dig, for at dit nervesystem kan falde til ro, og du forhåbentligt kommer helt ned i gear.

Jeg samarbejder med:
Johannes Løssl som er meditationslærer  med hele sit hjerte og som har stor erfaringer fra Plum Village – Thich Nhat Hanhs kloster, og med
Lene Alsbæk Nielsensom er fascial flow guide og en meget kompetent psykoterapeut.

Hvornår? Det finder sted på LagoCPH, lige ved søerne, om mandagen, tirsdagen og torsdagen.  Alle kan være med! https://lagocph.dk/yoga/

Kontakt

Hathayoga og meditation. Drag omsorg for din krop og dit sind hver mandag med Eliana og Johannes

I vores undervisning vil omsorg for kroppen og sindet være omdrejningspunktet. Du øver dig i at komme ned i gear og lægge mærke til hvad der nærer dig, og du vil kunne dele dine opdagelser og erfaringer med de andre på holdet.
Vi glæder os til at gå på opdagelse med dig!

Tilmelding: Skriv til info@sbayconsulting.dk

Sidste sæson før sommerferien begynder 27. maj.
Det bliver i alt 4 gange. Datoerne er følgende: 27/5, 3/6, 17/6,  og 24/6.

Undervisningen er fra kl. 8.30-10.
Prisen er med 20% rabat for at markere flytningen af alle timer til LagoCph: 400 kr. per person. Tag dine venner med til en gratis prøvetime, tilmelder de sig samme dag, får de 15% rabat til næste sæson!

Maks 12 deltagere per hold.
Betaling via MobilePay: 75829 (SBay Consulting) eller til Reg nr. 3409 Kontonr. 11667546. Skriv gerne Yoga og dit fornavn.

Adressen: Nørre Søgade 27A, st.tv. 1370 København K.

Altid 15% rabat til studerende og pensionister!

Eliana:
Udover at være uddannet yogalærer er jeg også uddannet Life-coach fra ID Academy. Jeg har dyrket diverse former for yoga og meditation i mere end 13 år. Jeg arbejder også som coach og konsulent inden for bl. a. kommunikation, integration i Danmark og integration af krop og sind siden 2015. Jeg er også passioneret tangodanser og underviser i argentisk tango.

Johannes:
Udover at være uddannet yogalærer er Johannes også uddannet Ungemægler og Konfliktmægler på Center for Konfliktløsning og folkeskolelærer med linjefag i dansk og musik. Johannes har mediteret igennem 11 år, stået for en meditationsgruppe igennem 7 år, undervist i meditation som valgfag i 4 år og har faciliteret meditationsgrupper igennem 6 år.

Hatha- og body flow – Tirsdag formiddag med Eliana og Lene

Body Flow – arbejde med bindevævet i din krop – går dybt. Vi bruger vores krop hver dag og ofte i gentagne, ensidige bevægelser, der giver stivhed og smerter. Body Flow arbejder via langsomme og blide bevægelser hele kroppen igennem. Vi arbejder med at blødgøre bindevævet, og med at arbejde funktionelt, med naturlig toning af din krop, så du får mere velvære, en bedre kropsholdning og større bevægelsesfrihed. En session er både afstressende, meditativ og styrkende.

Vi bruger forskellige bevægelser til at løsne spændinger – lige fra helt bitte små bevægelser, der kun er lidt mere end tanken, til større bevægelser hvor du bruger hele kroppen. Men fælles for alle bevægelser er, at du laver dem med bevidsthed. Du vil gå hjem med en følelse af, at have givet din krop og dig selv den omsorg den og du fortjener. Du vil som en konsekvens af denne proces opleve at dit stress niveau nedsættes og at du bliver mere afslappet.

De fire sessioner her i foråret på LagoCph tilbyder en opdagelsesrejse ind i, hvad din krop har brug for. Hvor kalder den på særlig opmærksomhed? Hvor skal der sættes ind på at smidiggøre, løsne op for spændinger og tone kroppens flow?

At deltage kræver ingen forudsætninger bortset fra et åbent sind og lysten til at prøve noget nyt.

Første sæson før sommerferien begynder 21. maj!
Det bliver i alt 4 gange. Datoerne er følgende: 21/5, 28/5, 4/6 og 11/6.

Undervisningen er fra kl. 8.00-9.30.
Prisen – Introduktionspris for at markere vores første sæson af yoga og body flow på LagoCph: 400 kr. per person. Tag dine venner med til en gratis prøvetime, tilmelder de sig samme dag, får de 15% rabat til næste sæson!

Lene Alsbæk Nielsen er Fascial Flow Guide og privatpraktiserende psykoterapeut MPF, Mentor og Supervisor, med praksis i København. Hun kombinerer i sin praksis arbejdet med psyke og krop, blandt andet gennem Fascial Flow.

Fascial Flow