Yoga og meditation

Yoga

Jeg er Yoga Alliance certificeret yogalærer fra LagoCph og jeg har praktiseret diverse former for yoga og meditation i mere end 10 år.
Jeg brænder for yoga og for det enkelte individs udvikling og velbefindende. En af mine vigtigste opgaver er at få dig til at stresse af og at få din yogapraksis længere ud end bare på yogamåtten.

I begyndelsen af mine yogatimer er der en kort meditation eller åndedrætsøvelse. Det er med til at forberede krop og sind inden yogaen. I min undervisning vil du blive inviteret til at gå på opdagelse i det indre. Der er meget visdom syd for hovedet, så jeg ønsker, at du skal mærke kroppens energi og sprog. Opdagelserne kan være ”hele” og ikke kun hjernestyrede. Vejene til at lære vores krop og sind at kende er mange, så nogle gange bruger jeg musik i mine timer.

Der er også nogle yogaklasser med fokus på alignments, fordi jeg ønsker, at du skal have en bevidsthed om, hvordan du dyrker yoga uden at skade din krop.

Hos mig vil du opleve, at der er lige så meget fokus på afspænding i slutningen af timen som på andre yogastillinger. Jeg guider dig, for at dit nervesystem kan falde til ro, og du forhåbentligt kommer helt ned i gear.

Jeg samarbejder med:
Johannes Løssl som er meditationslærer  med hele sit hjerte og som har stor erfaringer fra Plum Village – Thich Nhat Hanhs kloster, og med Lene Alsbæk Nielsen som er fascial flow guide og en meget kompetent psykoterapeut.

Hvornår? Det finder sted på LagoCPH, lige ved søerne, om onsdagen og torsdagen.  Alle kan være med!

Kontakt

Hathayoga og meditation. Drag omsorg for din krop og dit sind hver onsdag med Eliana og Johannes

I vores undervisning vil omsorg for kroppen og sindet være omdrejningspunktet. Du øver dig i at komme ned i gear og lægge mærke til hvad der nærer dig, og du vil kunne dele dine opdagelser og erfaringer med de andre på holdet.
Vi glæder os til at gå på opdagelse med dig!

Tilmelding: Skriv til info@sbayconsulting.dk eller sms mig på 2873 5722.

Næste sæson efter sommerferien begynder 4. september.
Datoerne er følgende: 4/9, 11/9, 18/9,  og 25/9.

Undervisningen er fra kl. 18.45-20.15.
Prisen for et klippekort til 4 yogatimer: 500 kr. per person. Tag dine venner med til en gratis prøvetime, tilmelder de sig samme dag, får du og dem 15% rabat på køb af  næste klippekort!

Maks 12 deltagere per hold.
Betaling via MobilePay: 75829 (SBay Consulting). Skriv gerne Yoga og dit fornavn.

Adressen: Nørre Søgade 27A, st.tv. 1370 København K.

Altid 15% rabat til studerende og pensionister!

Eliana:
Udover at være uddannet yogalærer er jeg også uddannet Life-coach fra ID Academy – en to-årig uddannelse. Jeg har dyrket diverse former for yoga og meditation i mere end 10 år. Jeg har også faciliteret mindfulness hos en virksomhed og til grupper. Jeg har en universitetsgrad i Turisme, en branche som jeg nyder at arbejde med, især inden for service, coaching, træning og undervisning. Siden 2015 har jeg haft min egen virksomhed hvor jeg leverer ydelser som coach og konsulent inden for bl. a. kommunikation, kundeforståelse, service, integration i Danmark, og integration af krop og sind. Jeg er også passioneret tangodanser og underviser i argentisk tango.

Johannes:
Udover at være uddannet yogalærer er Johannes også uddannet Ungemægler og Konfliktmægler på Center for Konfliktløsning og folkeskolelærer med linjefag i dansk og musik. Johannes har mediteret igennem 11 år, stået for en meditationsgruppe igennem 7 år, undervist i meditation som valgfag i 4 år og har faciliteret meditationsgrupper igennem 6 år.

Hatha, bevægelse og livet med Eliana

Om torsdagen er Hatha-yogaen en god blanding af meditation, asanas hvor du bliver i stillingerne i længere tid og giver kroppen mulighed for at restituere efter en lang arbejsdag eller studiedag. Der vil være cirkel-samtaler minimum en gang om måned, som en del af afrundingen samt ønsket om at du tager yoga med også inde i livet. Hvordan? Det får du at se 🙂

Med en blid stemme og en omsorgsfuld guiding gør jeg mit for at dit stress niveau formindskes og for at du mærker din krop og din vejrtrækning lige som de er i øjeblikket.

At deltage kræver ingen forudsætninger bortset fra et åbent sind og lysten til at prøve yoga og meditation.

Næste sæsonstart efter sommerferien begynder den  5. september.

Tidspunktet: 17.30-18.30 hver torsdag.