Yoga og meditation

Yoga

Jeg er certificeret yogalærer fra LagoCph og jeg har praktiseret Hathayoga og meditation i mere end 7 år.
Jeg brænder for yoga og for det enkelte individs udvikling og velbefindende. En af mine vigtigste opgaver er at få dig til at stresse af og at få din yogapraksis længere ud end bare på yogamåtten.

I begyndelsen af mine yogatimer er der en kort meditation eller åndedrætsøvelse. Det er med til at forberede krop og sind inden yogaen. I min undervisning vil du blive inviteret til at gå på opdagelse i det indre. Der er meget visdom syd for hovedet, så jeg ønsker, at du skal mærke kroppens energi og sprog. Opdagelserne kan være ”hele” og ikke kun hjernestyrede. Vejene til at lære vores krop og sind at kende er mange, så nogle gange bruger jeg musik i mine timer.

Der er også nogle yogaklasser med fokus på alignments, fordi jeg ønsker, at du skal have en bevidsthed om, hvordan du dyrker yoga uden at skade din krop.

Hos mig vil du opleve, at der er lige så meget fokus på afspænding i slutningen af timen som på andre yogastillinger. Jeg guider dig, for at dit nervesystem kan falde til ro, og du forhåbentligt kommer helt ned i gear.

Jeg underviser i LagoCPH, lige ved søerne, om torsdagen, http://lagocph.dk/yoga-2/skema/
og i Frederiksberg Have Yoga, https://frbyoga.dk/ om lørdagen fra kl. 10-11.30. Alle kan være med!

Hathayoga og meditations hold i Frederiksbeg Have Yogas lokale – Drag omsorg for din krop og dit sind

I vores undervisning vil omsorg for kroppen og sindet være omdrejningspunktet. Du øver dig i at komme ned i gear og lægge mærke til hvad der nærer dig, og du vil kunne dele dine opdagelser og erfaringer med de andre på holdet.
Vi glæder os til at gå på opdagelse med dig!

Tilmelding: Skriv til info@sbayconsulting.dk

Forårssæson begynder den 2. marts!
Det bliver i alt 6 gange. Datoerne er følgende: 2/3, 23/3, 30/3, 6/4, 13/4 og 27/4.

Undervisningen er fra kl. 10-11.30.
Prisen er: 750 kr. per person. For venner og veninder som tager en prøvetime første gang og tilmelder sig samme dag, er der 15 % rabat.
Betaling via MobilePay: 75829 (SBay Consulting) eller til Reg nr. 3409 Kontonr. 11667546. Skriv gerne Yoga og dit fornavn.

Adressen: Frederiksberg Have Yoga, Frederiksberg runddel 1, 2000 Frederiksberg.

15% rabat til studerende og pensionister.

Eliana:
Udover at være uddannet yogalærer er jeg også uddannet Life-coach fra ID Academy. Jeg har dyrket Hathayoga og meditation i mere end 8 år. Jeg arbejder også som coach og konsulent inden for bl. a. kommunikation, integration i Danmark og integration af krop og sind siden 2015. Jeg er også passioneret tangodanser.

Johannes:
Udover at være uddannet yogalærer er Johannes også uddannet Ungemægler og Konfliktmægler på Center for Konfliktløsning og folkeskolelærer med linjefag i dansk og musik. Johannes har mediteret igennem 11 år, stået for en meditationsgruppe igennem 7 år, undervist i meditation som valgfag i 4 år og har faciliteret meditationsgrupper igennem 6 år.