Integration i Danmark

Integration i Danmark

Hvis du er ny i Danmark og har brug for støtte og en mentor i forbindelse med integration, kulturforskelle og jobsøgning m.m., vil jeg med min erfaring kunne vejlede dig. Jeg begyndte et helt nyt liv i Danmark for 30 år siden og kender processen, følelserne, vanskelighederne og succeserne! At holde fast i motivationen og tro på, at bedre dage vil komme, at holde fokus og tro på dine drømme og mål kræver accept, bevidsthed og omsorg for dig selv og for din situation. Rejsen er spændende og også krævende.

Jeg havde mellem 2016 og 2018 et tæt samarbejde med Kirkens Korshærs projekt Extra Mile og hjulpet migranter og mentorer med coaching, motivationsaftener og supervision. Jeg kan coache dig på dansk, engelsk, spansk og portugisisk.

Afhængig af dig og problematikken bruger jeg teknikker fra mindfulness, yoga og tango i min tilgang – sind, krop og væren hører sammen.