Yoga og meditation

Yoga

Jeg er certificeret yogalærer fra LagoCph, ( uddannelsen er godkendt af Yoga Alliance)  og jeg har praktiseret diverse former for yoga og meditation i mere end 10 år.
Jeg brænder for yoga og for det enkelte individs udvikling og velbefindende. En af mine vigtigste opgaver er at få dig til at stresse af og at få din yogapraksis længere ud end bare på yogamåtten.

I begyndelsen af mine yogatimer er der en kort meditation eller åndedrætsøvelse. Det er med til at forberede krop og sind inden yogaen. I min undervisning vil du blive inviteret til at gå på opdagelse i det indre. Der er meget visdom syd for hovedet, så jeg ønsker, at du skal mærke kroppens energi og sprog. Opdagelserne kan være ”hele” og ikke kun hjernestyrede. Vejene til at lære vores krop og sind at kende er mange, så nogle gange bruger jeg musik i mine timer.

Der er også nogle yogaklasser med fokus på alignments, fordi jeg ønsker, at du skal have en bevidsthed om, hvordan du dyrker yoga uden at skade din krop.

Hos mig vil du opleve, at der er lige så meget fokus på afspænding i slutningen af timen som på andre yogastillinger. Jeg guider dig, for at dit nervesystem kan falde til ro, og du forhåbentligt kommer helt ned i gear.

Jeg samarbejder nogle gange med Johannes Løssl som er meditationslærer med hele sit hjerte og som har mange års erfaringer fra Plum Village – Thich Nhat Hanhs kloster.

Hvornår? Det finder sted på LagoCPH, lige ved søerne,  onsdage og torsdage.  Alle kan være med!

Kontakt

Hatha yoga om onsdagen- ud af hamsterhjulet med Eliana

I min undervisning vil omsorg for kroppen og sindet være omdrejningspunktet. Du øver dig i at komme ned i gear og lægge mærke til hvad der nærer dig, og du vil kunne dele dine opdagelser og erfaringer med de andre på holdet.
Jeg glæder mig til at gå på opdagelse med dig!

Maks 12 deltagere per hold.

Adressen: Nørre Søgade 27A, st.tv. 1370 København K.
Tilmelding: Skriv til info@sbayconsulting.dk eller sms mig på 2873 5722.
Pris: Klippekort på 4 klip: 500 kr. Et klippekort på 8 klip med 15% rabat: 850 kr.
Betingelserne: Klippekortet er gyldigt fra datoen på din første yogatime. Du har to måneder til at bruge klippekortet fra den dato.  Ubrugte klip refunderes ikke.

Eliana:
Udover at være uddannet yogalærer er jeg også uddannet Life-coach fra ID Academy – en to-årig uddannelse. Jeg har dyrket diverse former for yoga og meditation i mere end 10 år. Jeg har også faciliteret mindfulness hos en virksomhed og til grupper. Jeg har en universitetsgrad i Turisme, en branche som jeg nyder at være en del af, især inden for account management, service, coaching, træning og undervisning. Siden 2015 har jeg haft min egen virksomhed hvor jeg leverer ydelser som coach og konsulent inden for bl. a. kommunikation, kundeforståelse, service, integration i Danmark, og integration af krop og sind. Jeg er også passioneret tangodanser og underviser i argentisk tango.

Hatha, bevægelse og livet med Eliana om torsdagen

Om torsdagen er Hatha-yogaen en god blanding af meditation, asanas hvor du bliver i stillingerne i længere tid og giver kroppen mulighed for at restituere efter en lang arbejsdag eller studiedag. Der vil være cirkel-samtaler minimum en gang om måned. Jeg har et ønske om at du tager yoga med ind i din hverdag. Hvordan? Det får du at se 🙂

Med en blid stemme og en omsorgsfuld guiding gør jeg mit for at dit stress niveau formindskes og for at du mærker din krop og din vejrtrækning lige som de er i øjeblikket.

At deltage kræver ingen forudsætninger bortset fra et åbent sind og lysten til at prøve yoga og meditation.

Tidspunktet: 17.30-18.30 hver torsdag.

Yoga- og tangoskema i 2019

Mandag Onsdag Torsdag
Tango Hatha yoga – ud af hamsterhjulet! Yoga, bevægelse og livet
Sted:  Trekroner skole, Roskilde Sted: LagoCPH, København K Sted: LagoCPH, København K
Tid: kl 18-19.30 Tid: kl 8-9.15 Tid: kl 17.30-18.30
        kl 19.40-21.10