Referencer

Referencer

“I wholeheartedly recommend Eliana , in fact I cannot praise her enough. Importantly, Eliana listens carefully and offers practical advice tailored to the individual.  You hear what you need to hear rather than what you want to hear, and that is a good thing! It is fair to say that I have not found moving to Copenhagen easy but Eliana listened and gave me the most important gift that anyone could, and that is hope. I came away feeling that it is ok to feel like I do and importantly, I  had practical tips and tasks to help on a daily basis. A truly caring and inspirational human. Thank you!”

Caroline Cousins, Newcomer, January 2020

“Jeg har taget så meget med mig fra retreatet! Jeg har fået mere ro i min hverdag og sætter nu tid af til mig selv. Jeg har lært at være i min krop og være okay med det, der nu er. Det har hjulpet mig til at finde ind til mig selv igen, efter en meget hård og lang periode med angst, stress, sorg og en del andre ting med i baggagen. Jeg fik det skub i den rigtige retning, som jeg havde brug for. Jeg går nu tit ture i naturen, og nyder det på et helt andet niveau nu, hvilket jeg aldrig har gjort før. Før skulle jeg have et formål med en gåtur – men ikke længere! Og yogaen samt bindevævsøvelserne kan alle være med på, uanset niveau 🙂 Eliana, Lene og Marie er nogle super søde, empatiske og gode mennesker med hjertet på rette sted og det mærker man straks når man træder ind ad døren! Der er plads til alle og man kan være tryg i deres selskab. Og bonus – maden var jo himmelsk! 😋.”

Iris, Hjertets flow- og yogaretreat Marts 2019

“Jeg fandt en tiltrængt ro i mig selv ved hjælpe fra jeres dejlige yoga, fascial flow og mit fobundenhed med naturen. I faciliterede et skønt rum med mulighed for at forbinde os med os selv og med hinanden. Jeg lærte nye øvelser og fik indsigter med hjem som jeg bruger dagligt”

Gitte Garbers, Hjertets flow- og yogaretreat Marts 2019

“I forbindelse med et weekendsyoga retreat har jeg modtaget en coaching time hos Eliana. Min oplevelse med Eliana var, at udover hendes rare, rolige og tilstedeværende væsen, var hun dygtig til at vejlede med at få mig selv til at finde den bedste løsning for mig. I mit tilfælde har jeg modtaget hjælp og vejledning til at tage en beslutning, der har givet mig mere glæde i hverdagen og tid til det, der står mig nærmest. Så tak til dig Eliana.”

Claudia R. , Marts 2019

“Efter en coaching session med Eliana, fik jeg øjnene op for, hvad der har tynget mig. Jeg fik nogle redskaber til at håndtere de følelser det medbragte og jeg følte mig i helt trygge hænder i processen! Eliana er nærværende, empatisk og forstående og det var derfor, jeg havde tilliden til hende. Jeg ved nu, hvad jeg skal arbejde på og vi fandt i fællesskab ind til rodens kerne og det er jeg hende dybt taknemmelig for! Jeg anbefaler på det kraftigste Eliana og hendes lysende væsen! 🌸”

Iris, Marts 2019

“Mange tak for sidst og for en super weekend. På første mountainbike-træningstur i går har jeg sjældent følt mig så veltilpas og fit i kroppen. Det skyldes helt sikkert weekendens fysiske og mentale træning👍.”

Anders Kjærgaard , Familieretreat Januar 2019 

“Kære Eliana og Johannes

Tak for en weekend fyldt med rolig energi og nærvær. Jeg har følt mig forkælet og kærlig guidet af jeres lyttende opmærksomhed. Der var tid til fordybelse og alenetid, aktiviteter og sjov sammen med de andre og fælles oplevelse af hinanden i et meditativ fællesskab. At kroppen så også blev strakt ordentlig ud i nogle dejlige yogatimer fuldendte en vidunderlig weekend.

Tak for en rigtig dejlig weekend, der gav mig god energi og et dybere fællesskab med familien.”

Kh. Christoph, Familieretreat Januar 2019 

“Jeg er helt igennem begejstret og taknemmelig – for de forskellige workshops, den viden I delte og den atmosfære I skabte. I skabte en tryg ramme, hvor alle vi deltagere kunne åbne op og dele vores erfaringer og modtage guidance og kærlighed. Vi kendte ikke hinanden i forvejen og dog var der en tryghed, som gjorde, at vi kunne dele ting, som vi nok ikke nødvendigvis ville have delt med hvilken som helst person, som vi lige havde mødt. Det er smukt, synes jeg.
Jeg lærte nye ting og reflekterede over en hel del, som i sig selv kan være krævende, og der var tid og ro nok til at fordøje oplevelserne. Den smukke håndlavede dagbog var en fantastisk støtte i at kunne reflektere over ting stil og rolig for mig selv og sørge for at huske dem.
Jeg elsker at prøve nye ting og blev meget inspireret af tegne yoga og teceremonien.

Jeg kunne mærke, at der lå kærlighed i hver eneste ting, I gjorde. Hver eneste hjemmelavede bolle, hver eneste yogastilling, hver eneste te, hver eneste danseskridt til morgenritualen. Det gav mig en varme helt indeni og en fantastisk ro i maven.

Beliggenheden understøttede programmet helt perfekt, fordi den skabte en god ramme. Ro, vidunderlig natur og et hus, der bare siger ”velkommen” med sin indretning.

I havde et velgennemtænkt program og jeg er taknemmelig for, at I sagde, det var et tilbud, som I inviterede os til. Den ene dag havde jeg brug for at gå en tur og mærke naturen i stedet for at blive indenfor og dyrke yoga og det blev jeg endda bekræftet i. Tak. Det er ikke altid så nemt, at lytte til sig selv og jeg elsker når nogen støtter mig i at gøre det.

Jeg tager med mig måske at prøve at gøre en ceremoni ud af at byde den nye årstid velkommen, når den kommer og acceptere skiftet i hastigheden som en del af den cyklus, som året og livet er. Jeg kan godt lige tanken om at bevidst fejre årstiderne for hvad de er, fordi vi jo alligevel ikke kan ændre dem. I en coaching session gennem et spejlende rollespil blev jeg bekræftet i, hvor utrolig vigtig det er at lytte til mig selv og at være min autentiske selv. Det var virkelig en øjenåbner. Jeg tager også med mig at bruge alle sanser og kombinere dem, fx yoga med tegning, med musik, te og smag med meditation, duft med musik, natur med dans.”

Katharina Hill
September 2018, deltager af retreatet “Yoga, sanserne og efterårets komme”

Jeg blev mødt af jer fantastiske og engagerade underviser, som skabte en
varm stemning af tryghed og ro. Der var en fin harmoni imellem jer og
jeg kunne virkelig mærke en oprigtig interesse for at give os kursister
en oplevelse på den kærligeste måde.
Det tilrettelagte program var meget spædende og inspirerende. Efterårets
elementer smeltede in på den fineste måde. Det var en dejlig morgen
ritual som vækkede min krop blidt, hver morgen, med bevægelse og dans
udenfor. Behagelig, rolig og fordybende yoga med efteråret tema smukt
flettet ind. Te meditation, gående meditation, talende og lyttende
meditation, hvor mine sanser virkelig var i spil. Tegne yoga, hvor det
var rigtig sjovt at slippe kreativiteten løs.
Massagen var dejlig afslappende.
Den lille notesbog som vi alle fik, har jeg været meget glad for og er
endnu idag, til at få skrevet små noter og reflektion.
Der blev virkelig kræset om os kursister og vi fik serveret lækre og
nærende måltider.
Jeg følte velvære og glæde over at være tilstede i nuet. Der var god tid
til selvreflektion, funderinger.
Efter mit første yoga retreat på Kirsebærgården, giver jeg de varmeste
anbefalinger og ros til jer alle, Eliana, Johannes, Hannah og Marie.

Malin Olsson
December 2018, deltager af retreatet “Yoga, sanserne og efterårets komme”

“Det var fantastisk godt alt sammen. I var meget hensynsfulde og velforberedte med jeres opgaver hver især lige fra yoga, meditation, morgenritual, massage til den lækre, spændende, sunde og velsmagende mad, altid så kærligt serveret. Sikken et smukt sted I havde valgt, perfekt til retreat, og jeg følte kærlighed og omsorg samt rigtig meget kontakt med krop og sjæl. Den sidste dags afslutning var vældig smuk, og jeg har siden omtalt jer mange steder og anbefalet et sådan weekendretreat. Tusind, tusind tak!”

Jeanne F. Mahler
September 2018, deltager af retreatet “Yoga, sanserne og efterårets komme”

“Morgenritualet gav en fin og nærværende start på dagen
Hatha yoga blev guidet på bedste vis, og der var fokus på ro frem for performance. Dejligt 🙂
Tegneyoga var sjovt, anderledes og inspirerende. Har fået lyst til at tegne igen.
Te-meditation var en virkelig fin måde at slutte dagen på.
I forhold til gruppen virkede det også fint, at der var noget interaktion mellem os deltagere, og at vi blev inviteret til at byde ind og respondere. Det gjorde, at vi lærte hinanden bedre at kende. Især den sidste øvelse, hvor vi skulle tale og lytte på skift, 2 og 2 var meget kraftfuld.”

September 2018,deltager af retreatet “Yoga, sanserne og efterårets komme”

“Det var et skønt, varmt og berigende retreat, som i stor udstrækning var påvirket af samværet med varme og imødekommende mennesker
Jeg formåede at integrere ro og balance gennem dagene.
Jeg formåede at mærke jordforbindelse.
Jeg var dejligt fydt op da jeg vendte tilbage, og med mange gode anvisninger/oplevelser, som jeg altid har brug for at blive påmindet i en travl hverdag.
Jeg ønsker for jer og kommende deltagere, at I har mod og lyst til at fortsætte retreat arrangementer.
Jeg vil gerne orienteres fremadrettet.”

Jette Feltheim
September 2018, deltager af retreatet “Yoga, sanserne og efterårets komme”

Retreatets instruktører repræsenterede en god variation af fine oplæg. Deres inddragelse af kursisterne skabte berigende fællesskab. Der blev serveret lækker mad. Alt bidrog til den glæde og den varme, som jeg tog med mig hjem.

Lene 
September 2018, deltager af retreatet “Yoga, sanserne og efterårets komme”

I had a pleasure to join a three-day yoga class with Eliana. During the hours of practice guided by Eliana I have achieved a good feeling of relaxation and empowerment. Eliana’s guidance is at the same time powerful and allowing. She is confident of the material she presents, knows very well where the process of yoga practice is going and is good at leading you through all the different positions and exercises. At the same time she gives you time to feel and explore, which is very valuable.

Ossip N. Frolov
Juni 2018

“I was very lucky to have the chance to take a few yoga classes with Eliana. It was very down to earth, understandable and in a good pace for me since I’m a new beginner. After the class I felt calm, happy, relaxed n full of love.
I would highly recommend it!!”

Ekaterina Savova
Juni 2018

“I consider it a great privilege to work with Eliana who runs group coaching and supervision sessions in my project. The Extra Mile project, part of Kompasset Kirkens Korshær’s social services in Copenhagen, is a skills upgrading and motivation/self-esteem enhancing program for job seeking, vulnerable EU migrants living in the streets in Copenhagen. Volunteer mentors and language teachers are the backbone of the program and Eliana’s role is to continuously support and supervise the volunteers. She’s been a critical source of expert advice and emotional support for their work that is demanding and emotionally draining. What is more, Eliana has been successful in inspiring and empowering the project beneficiaries/mentees, coaching them in how to combat job-search anxiety and take responsibility for their own lives. She gets her point across in a gracious and engaging, yet direct, manner.
Eliana is a highly skilled coach, radiating a true passion and charisma, which together with her deep knowledge can powerfully change your mindset from feeling lost and hopeless to being inspired and motivated.”

Marta Wisniewska, project manager for The Extra Mile
December 11th 2016

“Eliana var den energiske drivkraft bag et nyt initiativ i vores travle afdeling i 2012. For at forebygge stress og udbrændthed skabte vi en lille gruppe bestående af medarbejdere, den såkaldte ’Wellbeing’ taskforce. Gruppen arbejdede med forskellige trivselsinitiativer i hverdagen, og Eliana var med til at sætte flere skibe i søen. Et af de vigtigste initiativer var indførelse af mindfulness. Eliana trænede selv sine kolleger og sørgede for, at de der ville deltage fik et fast fri-rum i hverdagen. Den dag i dag – efter flere år – laver flere medarbejdere stadig mindfulness på daglig basis, når de tager deres pause. Tak til Eliana – hun var en fantastisk og dedikeret kollega.”

Eva Nittegaard, Branch Manager, Bupa Global Travel
8. december 2016

“Eliana has been my coach for almost 1 year and I am happy that I met such a great expert in this field! When I came to her, I was confused about my essential issues and goals. But thanks to her methodology and the specific techniques, it helped me understand many things. Each session is special. She uses interesting tests and a very smart approach to each problem to find its solution. I still have great pleasure in continuing our sessions after this development.
I recommend Eliana as Life- and career coach, I am sure that she will help you understand yourself and help you will find a way to a solution to your problem!”

Yulian Rusanov, EU-migrant
November 23rd 2016

“Jeg har haft fornøjelsen af at have Eliana som kollega i en lang årrække. Hun er et positivt menneske og hun har formået at bidrage med en særlig konstruktiv kommunikation i vores gruppe. Særligt vil jeg gerne fremhæve:
Formidlingsevne: Eliana har stået for flere præsentationer. Hun gør det med selvfølge og dygtighed. Hun mestrer både flere sprog samt det at stå foran en forsamlingen og få alles interesse.
Engagement: Hun tager stort ejerskab ifm de projekter hun er involveret i og man kan regne med at deadlines bliver overholdt og resultater skabt.
Faglighed: Eliana brænder for kommunikation, de mennesker der omgiver hende og hvordan man bedst muligt løser en given opgave. Hendes rummelighed og professionalisme gør hende oplagt til opgaver hvor præsentationer, samtaler, service, coaching, sprog og uddannelse indgår.

Linda Ryberg, kollega og Expert Account Manager, Bupa Global
6. marts 2015

“Eliana har coachet mig igennem et år. Mit overordnede formål, da vi mødtes, var at få mere energi. Jeg var enormt træt og sov meget og var meget utilfreds med mig selv og mit aktivitetsniveau.
På rejsen dertil hvor jeg er nu, har Eliana været en kæmpe støtte. Eliana er lyttende, empatisk og systematisk. Jeg har efter hver afsluttet session fået små arbejdsopgaver med hjem at arbejde med til næste gang. Og Eliana har mange metoder i værktøjskassen. Krop og sind hænger sammen, og jeg har sammen med Eliana været hele vejen rundt for at finde frem til, hvad der hos mig bremser og fremmer energien.
Efter endt coaching har jeg ikke fået væsentlig mere energi. Men jeg er blevet gladere og mere tilfreds med mig selv. Nu kan jeg acceptere mig selv med den energi, som jeg nu har, og jeg har fået nye gode vaner – kort sagt et bedre liv. Jeg vil arbejde videre med de redskaber Eliana har præsenteret mig for.
Jeg kan varmt anbefale Eliana som rejsefører til de mål du sætter dig.”

Solvej Petersen
10. marts 2016

Med sit store engagement og ægte ønske om at give sine kollegaer et vigtigt pusterum i en travl arbejdsdag introducerede Eliana en 10 min. mindfulness pause, som mange tog til sig og stadig den dag i dag, flere år efter Eliana forlod firmaet, praktiserer. Eliana fik selv skeptikerne til at forstå vigtigheden af at passe på sig selv og give krop og sind lidt ro.”

Charlotte, ekskollega
12. december 2016

“I managed Eliana for 5 years in her role as Sales & Key Account Manager for Bupa Global Travel. Eliana is a very open and honest team member, always full of good ideas and inspiration, and most important she has the drive to execute and deliver both on daily tasks or projects. Eliana has a strong personality and she builds rapport with internal as well as external stakeholders in an efficient way. This combined with Eliana´s coaching skills, her cultural background and language capabilities give her a unique position to drive value to any organization with international sales/account management activities.”

Michael Hansen, Head of Sales Danmark at SAS (Scandinavian Airlines)
April 28, 2015

“Jeg har arbejdet sammen med Eliana mange gange i løbet af mine 11 år som grafiker i forsikringsbranchen og kan stå inde for hende 100%. Hun er skarp, designorienteret og har altid udvist stort engagement i samarbejdet med grafikergruppen i forbindelse med udvikling af materialer til forbedring af salg, service og markedsføring.
Hun har på alle de projekter, hvor vi har samarbejdet, altid arbejdet målrettet og taget ansvar og ejerskab for sin del af opgaverne — så jeg har altid kunnet stole på, at hun leverede varen — og til tiden.
På det personlige plan er hun fantastisk sød og behagelig, altid smilende og let at arbejde sammen med.
Jeg vil til enhver tid give Eliana mine bedste anbefalinger.”

Henriette Benfeldt Hansen, Graphic Designer at Heidemann Grafisk
January 11, 2015