Coaching

Coaching

Life-coaching:

Jeg vil på en nænsom og rummelig måde lytte til dine ønsker og eller udfordringer og møde dig der, hvor du er i dit liv. Vi mennesker har brug for støtte især når der er svære beslutninger som skal træffes.

Coaching kan også hjælpe dig til at blive bevidst om, hvordan du kommunikerer – med ord og med dit kropsprog. Hvordan står dine værdier i forhold til dit liv og din kommunikation? Din måde at kommunikere på påvirker i høj grad dine relationer. Hvad er dit ansvar, og hvad er de andres?

Karrierecoaching:

Grundene kan være mange: Er du  gået i stå i din karriere, har  du brug for hjælp til MUS-samtalen eller ønsker du et karriereskift, vil coaching kunne være den støtte, du har brug for. Sparring til at kunne drømme højt, komme i kontakt med hvad, der gør dig glad, hvad, der giver mening, hvordan du ønsker at se tilbage på dit arbejdsliv.
Tro på dit potentiale som menneske! Det gør jeg 🙂

Min erfaring er, at med et godt grundlag og fundament bliver det nemmere at tage beslutninger, som forandrer, at acceptere de situationer du ikke har indflydelse på og at handle i overensstemmelse hermed.

Pris for hver af ovenstående ydelser: 600 kr. i timen.

Coaching, mindfulness, krop og bevægelser:

Færre ord og mere krop – for dig, som helst vil bruge din krop til at forstå dig selv, dine styrker, dine begrænsninger, din kropsholdning. Jeg tilbyder sessioner, hvor der for det meste er kropsarbejde med yoga, mindfulness eller dansetrin, især tango.

Hvis du ønsker at lære din krop at kende via tangodansen så kommer du til at møde Kristian også. Kristian og jeg har kendt hinanden i mere end 13 år. Vi brænder begge to for argentinsk tango som dans og som musik. Til en af sessionerne vil du blive budt på en sjov og aktiv time, hvor du prøver argentisk tango og lærer mere om kommunikation via din krop og dens udtryk. Som kvinde vil du komme i kontakt med din feminine side: Tør du give slip og blive ført, måske forført? Som mand får du mulighed for at udforske din maskuline side: Tør du føre, vise en retning og tage initiativet?

Et forløb på 3 sessioner, den tredje med tangoundervisning hvis du ønsker det: 3.000 kr.

Gruppecoaching

Har din virksomhed et team/en gruppe, som har udfordringer med kommunikation? Ønsker du som leder at støtte dine medarbejdere under store og vigtige forandringer? Så er gruppecoaching måske det, du leder efter! Medarbejdere, som bliver informeret og forberedt på ændringer, omstiller sig på en bedre måde, og risikoen for stress og sygdom bliver mindre.

Gruppecoaching kan også bruges som gruppesupervision til mentorer, undervisere og andre faggrupper, som savner et trygt rum, hvor de kan dele oplevelser med hinanden og hente støtte og inspiration.

Pris fra 1.500 kr. i timen.
Alle priser er inklusiv moms.

Afbud

Eventuelt afbud meddeles hurtigst muligt og senest 24 timer før din session. I modsat fald beregnes fuldt honorar.